surfryttarna

Nytt år - nya möjligheter och nya utmaningar

Publicerad 2011-12-31 17:28:12 i Minettes inlägg

Sista dagen på 2011 idag vilket betyder att det är nytt år imorgon.

Mitt 2011 har varit bra. Jag fyllde 15 och började nian, Josephine gick och Rindi kom, jag konfirmerade mig på Norrbyskär och jag kan, utan att överdriva, säga att de var två av dem roligaste veckorna någonsin. Jag träffade många nya människor som kom att bli mina vänner förevigt.

Nästa år börjar jag gymnasiet och det ska faktist bli riktigt roligt. Jag hoppas också på ett bra tävlingsår tillsammans med Rindi, förutsatt att vi båda får hålla oss skadefria. Vi har hittills startat LC som högst i hoppning men nästa år skulle jag gärna vilja hoppa LB/LA. Jag vill det och jag vet att vi kan, i alla fall med mer träning. Dressyren ska vi också kämpa vidare på och jag har också tänkt starta någon dressyrtävling om det känns bra.

2012, det kommer bli bra, förhoppningsvis ännu bättre än 2011. Precis som dem flesta andra säger jag att 2012 ska bli mitt år jag ska verkligen försöka göra något bra av det.

     
                                             Så Gott Nytt År allihopa så hörs vi igen 2012!!

                                                                        /Minette

Bio osv

Publicerad 2011-12-30 19:49:56 i Minettes inlägg

Har inte så mycket att skriva om just nu, var inte i stallet idag. Har varit med Jennie hela eftermiddagen och ikväll ska vi på bio och se New Year's Eve. Ha en trevlig kväll allihopa!

/Minette

Vintervila

Publicerad 2011-12-28 21:32:00 i Minettes inlägg

Rindi ska få en viloperiod nu mellan jul och nyår. Hon fick vila igår och sedan en vecka framåt. Jag hade planerat att lägga in vilan när det var som kallast och mest snö ute men nu ser det ju inte riktig ut så. ;) Fast ute går det nästan inte att rida ändå, i alla fall inte i någon annan gångart än skritt. Båda ridbanorna är som två skridskobanor och på övriga ridvägar är det också isigt och hårt i marken. Så jag kommer bara pyssla om henne och mocka osv så börjar jag rida igen om en vecka ungefär.


Bild från julklappshoppningen fotad av Agnes Croné.

/Minette

Svenska Ridsprtförbundet och deras regler

Publicerad 2011-12-28 20:46:00 i Minettes inlägg

Jag, som många andra, har nog fått SvRF´s nya regel om bakfoten. Tydligen är inte regeln ny utan har funnits i flera år. Jag kan säga att jag visste faktist inte det, att loggan bara får vara 1x3 cm och förekomma en gång per klädesplagg.

Jag förstår tanken bakom, att de vill underlätta för sponsorer att sponsra ryttare. Sponsorer är viktga för ridsporten, inte bara för den enskilda ryttaren utan även för klubbar och föreningar eftersom dem hjälper till att hålla nere tävlingskostaderna och göra det möjligt att överhuvudtaget hålla tävlingar. Utan sponsorer skulle vissa klubbar inte ens kunna anordna tävlngar pga av kostnaderna. I dagsläget vill nästan ingen gå in och sponsra på grund av för dålig publicitet. Alla stora märken som t.ex Kingsland får mängder med gratisreklam vilket gör att dem verkliga sponsorerna får svårt att synas.

Som sagt så förstår jag varför men jag är ändå fruktansvärt besviken på att de ska bli så svårt att tävla. Först licens reglerna och nu det här. Ska man behöva ta fram silvertejpen för att kunna få tävla? I princip all utrustning säljs numera med loggor, det är väl självklart att tillverkarna vill visa vem som har gjort sakerna?

Den här regeln gäller ju även hjälmar och jag kommer inte få tävla i min Charles Owen för den har loggan på två ställen. Dåligt tycker jag. Att förbjuda utrustning med stora blaffiga loggar kan jag köpa men hjälmar? Jag tror att t.ex schabrak drar mer blickar till sig än min hjälm faktist. Såklart har inte alla schabrak stora loggor men vissa är lite "over the top" enligt mig.

Dem som vinner på det här är alltså ryttare med sponsorer vilket nästan bara förekommer på högre nivåer. För hur många som rider på lokalnivå sitter egentligen med ett sponsorkontrakt? Inte många.



/Minette

Jennies julklappar

Publicerad 2011-12-28 00:46:25 i Jennies inlägg



- Kyro schabrak
- Kingsland tröja
- Kingsland fleece kofta
- Kingsland mössa
- Kingsland sockar
- Borste
- Skrittäcke
- Presentkort på Pegasus 400:-
- 1000 :-
- Volumaster (glömde att fota)
- 2 halsdukar
- Tröja
- 2 böcker
- Mascara
- Ram med en bild på mig och Minette
- Dusch grejer
+ lite andra saker :)

Fick även en One piece, men när jag fotade julklapparna hade jag på mig den så jag orkade inte ta av mig den. Jag fick i alla fall den som var på min önskelista. Är jätte nöjd över årets julklappar. Skrittäcket, presentkortet och ramen fick jag av Minette. Kingsland mössan fick jag av Nemos ägare Sarah som tack för att jag har hjälpt henne att ta hand om Nemo. :) Dusch grejerna fick jag av Rebecka och resten fick jag av familjen och släkten.

/Jennie

Samsung Galaxy mini

Publicerad 2011-12-27 22:38:00 i Minettes inlägg


Fortfarande med skyddsplasten på.

Klarade inte av att ha min stenåldersmobil längre så jag köpte en ny för pengarna jag fick i julklapp. Numera är jag ägare av en Samsung Galaxy mini. Priset var 999 kr inklusive ett års fri surf vilket jag tyckte var riktigt billigt. Jag har ju bara haft den en halv dag ungefär men än så länge är jag nöjd. :)

/Minette

Minettes julklappar

Publicerad 2011-12-26 12:16:00 i Minettes inlägg



- Kingsland dunväst (Tack mamma ♥)
- Brunt Glen Gordon schabrak
- Vitt Pfiff schabrak
- Fake One piece
- Mjukisbyxor
- Volumini
- Stallboken
- Pyjamasbyxor
- Rosa Lamicell schabrak
- Tröja
- Väggord "Carpe Diem"
- Glen Gordon ridsockar
- Två filmer, Secretariat och Dear John
- Kuddfodral
- Pengar 1100:-
- Presentkort på H&M 200:-
- Presentkort på bio 250:-
- Fotoram (inte med på bild)
+ lite andra småsaker

Är super nöjd över alla mina julklappar! Fick mycket av det jag önskade mig och även massa andra fina saker. Glen Gordon schabraket fick jag av Linnea och Lamicell schabraket, Voluminin och fotoramen fick jag av Jennie. Resten fick jag av min familj och släkten.

Vad fick ni i julklapp? Länka gärna till ett inlägg där ni har lagt upp era julklappar så går jag in och kikar. :)

/Minette

25 december

Publicerad 2011-12-25 21:16:00 i Minettes inlägg

Ingen bloggning idag, sorry for that. Statestikan har i alla fall varit grym, lite konstigt med tanke på uppdateringen.

Imorgon ska jag fota mina julklappar i dagsljus så jag kan lägga upp bilder på bloggen sen. Kan säga att jag är jättenöjd över alla min julklappar!

/Minette

Christmas at SURF med Jennie och Minette

Publicerad 2011-12-24 23:11:00 i Filmer



Jag och Jennie kom på ideén om en julfilm i början av december så vi har filmat runt lite på SURF den här månaden. Vi hann inte träffas och redigera den så jag gjorde det själv idag när det inte fanns några fler julklappar att öppna. Jag hoppas att ni uppskattar filmen för jag har jobbat hårt med den. Det tog en eveigeht att ladda upp den på youtube men nu äntligen är det klart.

God jul allihopa! Hoppas ni haft en riktigt bra julafton!

Edit: Märkte nu att jag har stavat fel på en text i slutet men jag orkar faktist inte ändra så ni får stå ut med det.

/Minette

Sista rycket

Publicerad 2011-12-23 23:06:00 i Minettes inlägg

Har haft fullt upp idag med att fixa det sista inför julafton. De sista julklapparna har köpts och blivit inslagna samt att jag har hjälp till att städa hela lägenheten.

Tänk att det är julafton imorgon. Det känns som att jag fortfarande lever i oktober eller något och ingen snö har vi heller. Ni får i alla fall ha en god jul alla bloggläsare!

/Minette

Cirkus SURF på film

Publicerad 2011-12-23 22:51:25 i Filmer


Det ser mörkare ut på filmen än det var i verkligheten. Har försökt att korta ner den så mycket som möjligt, men att man ändå ska förstå vad showen handlar om. Jag har kortat ner filmen från en och en halv timme till en halvtimme. Har gjort lite fula klipp lite här och var men det får ni leva med.

US dansen och Lucia tåget är inte med i den här filmen, men är det någon som vill att jag ska lägga ut Lucia tåget får ni säga till. Instruktörs kadriljen, eld numret, Jan Unestam, bågskytte numret, US dansen, älv numret, voltigen och hoppnumret kommer jag att lägga ut i sin helhet i egna filmer. :)
 
/Jennie

Julklappshoppning

Publicerad 2011-12-22 21:05:58 i Minettes inlägg


0+0 fel och vinst

Idag var det julklappshoppning på SURF och jag och Rindi hoppade 70 cm. Det var den högsta ponnyklassen.

Jag gick ut ganska tidigt så det blev en lång framskrittning innan jag fick komma in på framhoppningen. Framhoppningen var ganska liten och trång och då alla galopperade runt blev Rindi rätt stressad. Jag valde att inte hoppa fram så många språng utan tog några på varje hinder bara.

Inne på banan blev hon lugnare. Grunden kändes bra men jag fick bryta av och rätta galoppen någon gång. I omhoppningen gasade jag på och tog lite snävare svängar. Vi var både felfria och snabbast i omhoppningen så det blev en vinst för oss. Vi fick komma in på prisutdelning och galoppera ärevarv vilket Rindi tyckte var roligt. Det kunde inte ha gått så mycket bättre så jag är jättenöjd!

/Minette

Efterlängtat jullov

Publicerad 2011-12-22 20:45:40 i Minettes inlägg

Igår fick vi jullov! Ska bli riktigt skönt med lov nu, är väldigt less på skolan. Vi fick ju också betygen och jag är nöjd, har höjt mig i två ämnen.

Skippade gröten på skolan och åt på stan med Jennie istället. Vi gick omkring och letade julklappar och jag kom som tur var inte hem tomhänt. Är nästan klar med alla julklappar men jag har fortfarande den svåraste kvar.


/Minette

Plaketter

Publicerad 2011-12-21 23:41:54 i Jennies inlägg

I Helgen kom pappa till stallet och hjälpte mig sätta upp mina och Gördis plaketter. Vi har pratat om att vi ska sätta upp dom länge men det har aldrig blivit av förrän nu. Såhär blev det. :)

/Jennie

Rindi 19 december

Publicerad 2011-12-19 22:32:00 i Riddagböcker

Rindi vilade i helgen. Det var så mycket med julshowen så jag verken hann eller orkade rida. Idag var alltså första gången sen i fredags hag red.

Jag hade snodden på idag. Jag rider nästan aldrig med den men ibland kan den vara bra att ha på när man är ute för hon blir oftast mycket piggare då. Vi red efter vägen mot stall Åsen. Skrittade först fram på långa tyglar ganska länge innan jag kortade dem. Ställde och börjde henne lite åt båda håll. Hon vill gärna skjuta ut bakdelen när jag ställer henne till vänster så vi tränade på det. Jag var också bestämd med henne om att hon skulle gå i min takt både i skritt och trav. Det funkade bra och mot slutet travade hon på riktigt lugnt och fint.


Vet ni, när jag kom tillbaka så märkte jag att jag hade sporrar på mig. Jag rider aldrig Rindi med sporrar för hon är så pass känslig ändå. De har suttit på ridskorna hela helgen eftersom jag har ridit Fritz som är ganska seg och sedan så glömde jag att ta av mig dem innan jag red idag.

/Minette

Cirkus SURF

Publicerad 2011-12-18 23:12:29 i Jennies inlägg


Mobilbild från uppvärmningen

Då var julshow avklarad. Jag var med och arrangerade showen för första gången i år. Det har varit mycket jobb, men riktigt kul. Alla var super duktiga och showen blev riktigt bra och flöt på ovanligt bra. Håller på att ladda in filmen i datorn nu, men det kommer nog att ta ett tag. Jag lägger ut filmen här någon gång i veckan. :)

/Jennie

Julshowen

Publicerad 2011-12-18 22:59:13 i Minettes inlägg

Surf´s julshow var verkligen lyckad i år! Allt flöt på bra och enligt diskussionerna i Surf-gruppen på facebook verkar alla vara super nöjda. Temat var ju cirkus och utanför entrén stod ett tält så man fick den där cirkuskänslan när man gick in.

Jennis pappa filmade hela showen så förhoppningsvis kan vi lägga ut en film här.

/Minette

Ett halvår med världens bästa ponny

Publicerad 2011-12-18 11:33:14 i Filmer



Idag, 18/12, har Rindi varit min i ett halvår. Tiden har gått fort och vi har hunnit med en del saker under det här halvåret. Vi har gjort våran tävlingsdebut i hoppning och blivit bättre i både dressyren och hoppningen. En och annan björn har vi också träffat på.

Jag älskar denna ponny och tillsammans tror jag att vi kan komma långt.
Jag ska ge henne de erfarenheter hon saknar och hon ska ge mig en chans att ta mig vidare. ♥

Filmen tog tid att göra. När jag suttit i några timmar och gjort halva så stängde movie maker ner av sig själv och allt försvann, därav mitt tidigare inlägg.

/Minette

Genrep

Publicerad 2011-12-17 23:07:00 i Minettes inlägg

Idag har det varit genrep inför julshowen imorgon. Jag är med i älv numret och rider Fritz. Temat för i år är cirkus och showen kommer bli grym. Har tjuvkikat på många av numren och dem är verkligen bra! Showen börjar imorgon kl 18.00 och biljetterna köps på plats. Be there!

                                     
/Minette

Elisabeth-träningen

Publicerad 2011-12-15 23:25:12 i Filmer



Hoppträningen för Elisabeth i tisdags gick bra. Sista gången jag hoppade den långa linjen med bommar mellan  så låg sista hindret på 1,05. Även fast vi kom lite nära och jag inte hängde med för 5 öre var hon riktigt kvick i benen och hoppade.

/Minette

Mina ridstövlar

Publicerad 2011-12-15 22:55:02 i Frågor & svar



Nu har ju Jennie redan svarat på frågan åt mig men jag vill svara själv också.


Jag har ett par Tretorn comfort och ett par Mountain horse Richmond High Rider.

Mina Tretorn använder jag mest som gummistövlar ungefär, går med dem i leriga hagar osv. De är väldigt sköna och mjuka och ett stort plus är att de är så lätta att rengöra. Det räcker i princip att spola med vatten så ser de som nya ut. Jag rider med dem ibland men då är det oftast i skogen.

Mina Mountain horse gillar jag väldigt mycket men jag tycker de är en aning klumpiga. Jag rider hellre dressyr än hoppning med dem. Jag har kanske tänkt köpa ett till par stövlar inom en snar frantid som jag främst kan ha i hoppningen. Jag vill ha ett par som är lite nättare i foten och med mjukare läder.

/Minette

Red två hästar igår 14/12

Publicerad 2011-12-15 22:17:27 i Riddagböcker

Först tränade jag dressyr för Sofia. Första halvan av lektionen var hon ganska spänd men det släppte efter ett tag och andra halvan var hon riktigt fin. Vi red lite skänkelvikningar, sperpentinbågar och i slutet red vi på stora mittvolten.

Jag skippade galoppen idag och skrittade istället medans dem andra galopperade. Hon blir så himla taggad när vi galopperar alla tillsammans och det kan vara rätt svårt att få henne lugn och avslappnad igen efter det. Sedan i slutet skulle jag få galoppera men eftesom hon hade gått så bra innan så ville jag avsluta då vilket Sofia tyckte lät vettigt. Man ska ju sluta när det går som bäst.



Efter lektionen frågade Rebecka om jag ville rida Diana, en av Surf´s nya ponnysar. Hon hade inte gått någon lektion och behövde röra på sig så jag red i ridhuset i skritt och trav. Hon var snäll och det var roligt att rida en så liten ponny igen.

Hon är en liten b-ponny men jag tycker inte att jag var så stor på henne? Fast det kan ju bero på hennes tjocka mage också. ;)

/Minette

Fråga

Publicerad 2011-12-15 20:45:03 i Frågor & svar



Svar: Både jag och Minette har ett par Mountain horse Richmond High Rider. Minette har även ett par Tretorn comfort. :)

/Jennie

Lucia

Publicerad 2011-12-13 23:49:18 i Minettes inlägg

                     
Idag är det 13 december, alltså lucia. Vi hade luciatåg på skolan och både jag och Jennie var med. Det var faktist roligt och efteråt fick vi fika i klassrummet. Förutom det har det inte hänt något speciellt i skolan idag.

Vi slutade 15.10 och jag åkte till stallet nästan direkt. Hjälpte min lillasyster inför ridlektionen och sedan fixade jag det mesta åt Rindi. Jag och Jennie hann sitta en stund i cafeterian innan min hoppträning och det var nära att jag somnade, så trött var jag.

Hur som helst så gick hoppträningen väldigt bra, det var en av våra bättre träningar. Vi hade mest gymnastikhoppning och övningar för att träna upp hästens styrka. Mamma filmade så ett mer utförligt inlägg om träningen kommer samtidigt som filmen.

/Minette

Ann träning

Publicerad 2011-12-11 20:54:00 i Riddagböcker

I helgen har jag och Diva tränat för Ann. Vi gjorde mycket skänkelvikningar båda dagarna.
Igår låg ett snöre nere vid porten som Divis blev väldigt rädd för vilket ledde till att hon spände sig och skänkelvikningarna inte blev så bra. Mamma tog bort snöret efter en stund och då gick det bättre. Jobbade mycket med galoppen också. Hon kunde samla sig och gå i en fin form. Vi fattade galopp utan att hon skulle springa iväg, galopperade 10 samlade galoppsprång och bröt av till trav, fattade ny galopp osv. Var också noga med att få tillbaka henne snabbt till en samlad och taktmässig trav efter galoppen. Galoppen har aldrig varit så bra som den var igår. Efter det var hon super fin i traven. Hon travade på i min takt, var lösgjord och hade perfekt form.
Idag var hon lite trött och galoppen blev inte lika bra som igår, men annars gick det bra. Vi gjorde också lite öppnor.

Igår sa Ann att Diva var den som gått bäst och var den finaste hästen i grunden som tränat den dagen! Och hon är ändå en ridskolehäst som jag rider en gång i veckan. Fina Diva. ♥


/Jennie

Jennies önskelista

Publicerad 2011-12-11 20:09:42 i Jennies inlägg



Här kommer min. :)


Jag önskar mig en Schockemöhle tröja, ett Schockemöhle träns, ett swarovski pannband med två rader, ett skrittäcke med Who´s that girl broderat, Königs ridstövlar, PENGAR, Onepiece (gärna äkta men dom är ju lite dyra...), ett Kyro schabrak och massa annat.

/Jennie

Katten i julgranen

Publicerad 2011-12-11 17:25:20 i Filmer



Vi tog fram julgranen idag vilket Ronja tyckte var väldigt roligt. Det har blivit hennes nya klätterställning, plötsligt duger inte klätterträdet längre. Hon var helt galen och klättrade upp och ner samtidigt som hon lekte med julgranskulorna.

/Minette

Dagens planer

Publicerad 2011-12-11 12:12:25 i Minettes inlägg

Snart ska jag gå till Linnea för att åka med henne och Evelina till Hippologum och deras julshow. Det ska bli roligt att se, men jag lovar er att Surfs kommer vara minst lika bra i år!

Mamma tar stallet och Rindi idag. Jag hade ändå inte tänkt rida för igår upptäckte vi att hon hade en lös sko så jag vill inte riskera att hon skulle tappa den helt. Som tur är hade vi redan bestämt med hovslagaren och han kommer imorgon.


Fina Rindi i hagen igår

/Minette

Snälla tomten

Publicerad 2011-12-10 16:20:21 i Minettes inlägg



Jodå det kan vi göra. Min kommer här. :)



Jag önskar mig en One piece (fake, behöver inte vara äkta), en beige eller marinblå Kingsland väst, Veredus skydd, Volumini, ett skrittäcke med stor svansfläta, vita ridbyxor med mitt namn broderat, svarta Dr Denim jeans från Rut m.fl, PENGAR och en Equipage tröja som inte finns med på bilden men mamma vet hur den ser ut. ;)

Sedan så skulle det ju inte sitta fel med en ny mobil också men jag får drömma vidare..

/Minette

Julklappshoppning

Publicerad 2011-12-08 22:21:59 i Minettes inlägg

Jag och Rindi ska vara med på julklappshoppningen på Surf. Det brukar anordnas  en julklappshoppning såhär innan jul för privathästarna men inte i år så jag får hoppa tillsammans med ridskolan istället.

Jag och Rindi ska hoppa 70 cm. Hade nästan hellre hoppat 80 eller 90. Det fanns också men i så fall måste jag hoppa bland storhästarna och det kändes inte så kul så jag valde 70 ändå.
 


Jag har tänkt köpa en tomteluva, en som passar utanpå hjälmen, som jag kan ha på julklappshoppningen. :)

/Minette

Dressyrträning och träning inför julshowen

Publicerad 2011-12-08 22:04:37 i Minettes inlägg

Var i stallet från 6 till halv 11 igår så jag var rätt trött då jag kom hem. Tränade först dressyr med Rindi för Sofia. Hon var super fin i skritt- och travarbetet men i galoppen blev hon som vanligt pigg. Rindi är ju Rindi.

Efter dressyrträningen var det träning inför julshowen. Jag blev först tillfrågad att vara med på Rindi och jag tänkte fakrist vara det först men jag ändrade mig. Som tur var fanns det en ridskolehäst kvar så jag ska få rida Fritz istället. Jag ska vara med i älv-numret där vi ska hoppa över höbalar.

Även julshow träningen gick bra och Fritz skötte sig bra trots många galopperande hästar och musik i ridhuset. Han är rätt så seg och jag trodde faktist inte att jag ens skulle få honom att galoppera först. Det var väldigt längesedan jag red en seg häst så konstigt att jag inte har glömt bort hur man driver efter att ha ridit Rindi. Haha, skämt å sido.

Skrev också sista provet för terminen igår och det känns så sjukt härligt. Har knappt några läxor kvar heller så det är rätt lugnt just nu. :)

/Minette

Julshow 18 december

Publicerad 2011-12-07 23:27:45 i

 

I kväll har det varit julshowsträning för några av numren. Det gick bara bra och alla var duktiga.
Julshowen kommer att bli så sjukt bra i år! Söndag den 18 december klockan 18.00, be there!

/Jennie

Snö

Publicerad 2011-12-06 17:17:22 i Minettes inlägg

Tror ingen har missat att det ligger snö på backen nu men jag var tvungen att skriva det i alla fall!



/Minette

Helgens ridning - Nemo

Publicerad 2011-12-05 22:38:43 i Riddagböcker

I Helgen har jag taigit hand om Nemo för sista gången. Nästa helg åker han hem till Hammarstrand. Han är till salu och Sarah har köpt ett 5 årigt sto som kallas för Anna som hon ska ta till Umeå efter jul. Då ska jag få prova rida henne och förhoppningsvis fortsätta hjälpa Sarah när hon åker hem, men med Anna istället. Det blir roligt att prova henne men jag kommer att sakna Nemo.

I Fredags var det väldigt hårt på ridbanan så vi körde bara lite skrittarbete där. Det var inte lika hårt på vägen så där travade vi lite fram och tillbaka. I Lördags tränade vi för Pia. Fortsatte att jobba med det vi gjode förra gången. Nemo var duktig. I går red jag på ridbanan. I början kändes han lite stel och det gick inte så bra men efter ett tag blev han riktigt, riktigt fin. Tror aldrig att jag haft en sådan bra ridkänsla förut. Perfekt avslut på våran tid tillsammans.


                                                                       Gördis och Nemo

/Jennie

Sjuk

Publicerad 2011-12-04 20:51:02 i Minettes inlägg

Har legat hemma och varit sjuk i helgen. Mådde inte alls bra igår, idag är det bättre.


Jennie har varit snäll och tagit hand om Rindi och ridit henne åt mig i helgen, tack!

/Minette

Gandalf

Publicerad 2011-12-02 22:47:04 i Minettes inlägg


Idag kom det en ny ponny till Surf. Det är en b-ponny som heter Gandalf. Jag var ute och gick med honom för han hade åkt transport länge och behövde röra på sig. Han är super söt och verkar vara en härlig liten kille. :)

/Minette

Elisabeth träningen i tisdags

Publicerad 2011-12-02 21:31:52 i Riddagböcker

Hopptränade för Elisabeth i tisdags. Vi började med att värma upp över travbommar och några cavaletti. Sedan hoppade vi fyra sockerbitshinder på en volt i båda varven innan vi började med den tänkta övningen som vi hoppaden i båda varven.


Det var ungefär 4 galoppsprång mellan varje hinder i trekombinationen. Sista gången jag hoppade så gick det riktigt bra och Elisabeth sa att det var det bästa hon sett Rindi gå någonsin så det var ju roligt att höra. I slutet av lektionen tog vi bort volten med sockerbitshinder och hoppade bara kombinationen rakt igenom. Den låg på ca 1 m och Rindi hoppade super! Jag önksar att vi hade haft med kameran men tyvärr hade vi ju inte det..

/Minette

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela