surfryttarna

2 månader sedan idag

Publicerad 2012-02-29 20:36:48 i Jennies inlägg



♥ Jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, Jag saknar dig, jag saknar dig. ♥

Just for you

Publicerad 2012-02-29 12:19:00 i Filmer



Något jag glömde nämna var att jag ramlade av på träningen i helgen, alltså andra gången på en vecka. Ni ville ju se när jag trillade av så här har ni dem, avramlingsfilmerna. Haha, skrattar högt åt den på Tomas Hammar-träningen. Jag hade verkligen kunnat sitta kvar där. ;)

/Minette

Nytt pannband

Publicerad 2012-02-28 23:22:40 i Utrustning & outfits

Titta vad som låg i mitt skåp i stallet idag när jag kom dit! Bästa Matilda köpte det här pannbandet åt mig när hon var på Göteborg horse show som tack för att jag tog hand om Memme. Tack så jättemycket! :D

/Jennie

Tomas Hammar-träningen i helgen

Publicerad 2012-02-28 19:37:00 i Minettes inlägg

Lördag
Vi hoppade en bana med ganska långa galoppsträckor emellan varje hinder. Vi hade bland annat en fyrkombination med ett galoppsprång emellan som jag och Rindi hade lite problem med men annars gick allting bra.

Söndag
På Tomas order kom jag till träningen med ett vanligt tredelat eggbett. Han ville se hur hon gick på ett vanligt bett. Jag hade väl inga större förhoppningar men det gick faktist riktigt bra. Hon var lugn och grejade inte lika mycket med huvudet som hon kan göra. Det kändes som att hon trivdes väldigt bra på tredelat. Efter ett tag plockade vi också av martingalen och shit vad bra det gick.

Egentligen skulle jag inte hoppa på söndagen eftersom jag bara fick en reservplats på lördagen men Tomas undrade om jag ville vara med även på söndagen, "det är jag som bestämmer" sa han.

Det har varit en mycket rolig och lärorik helg. Tomas var bra att träna för och jag vill absolut rida för honom igen när han kommer till Umeå nästa gång. Han var bra på att berömma och det uppskattas. Han gillade Rindi väldigt mycket och sa att hon kommer kunna hoppa MSV om två år om jag får till galoppen. Gosh, kan inte beskriva känslan när han sa det. Min ponny är så jäkla grym. ♥







/Minette

Picardie´s Provance

Publicerad 2012-02-25 14:24:08 i Jennies inlägg

Rätt bild var bild nummer tre och det var två som gissade rätt. :)

Hon heter Picardie´s Provance och är född 2004 e. Verona´s Bo-Gi - Power Boy. Hon har inte tävlat så mycket än men är välutbildad och har väldigt fint steg. Jag längtar tills hon kommer!

/Jennie


25 februari

Publicerad 2012-02-25 10:16:29 i Minettes inlägg

Fick nyss ett sms av Jenny där hon undrade om jag ville rida och mocka åt hennes ponny Hejzan idag. Självklart ville jag det så det blir alltså att rida tre hästar idag. Först ska jag rida Diana, sedan ska jag rida Hejzan och sist hoppträna med Rindi. Med andra ord har jag fullt upp idag. :)

/Minette

Hoppträning 21/2 film

Publicerad 2012-02-22 22:36:12 i Filmer


Film från gårdagens hoppträning. :)

Vi hoppade tre olika kombinationer och la ihop dem till en bana. Rindi har blivit mycket lugnare och nu väntar hon på mig istället för att bara springa vilket resulterar i att jag har fått börja använda mina skänklar lite mer.

Som ni kanske läste i förra inlägget så ramlade jag av. Vi kom emot kombinationen som hade ett galoppsprång emellan varje hinder. Jag vet inte riktigt vad som hände men hon stannade i alla fall och det gjorde inte jag utan jag fortsatte fram över halsen på henne och ner på marken. I fallet drog jag med mig bommarna också. Jag har alltihopa på film men jag vet inte om jag vill lägga ut det eller inte, haha.

/Minette

Good news!

Publicerad 2012-02-21 17:03:05 i Jennies inlägg

Vi kanske inte behöver åka på en till provridningsresa ändå. Jag har en häst på gång! Den ska besiktigas på torsdag. Hoppas, hoppas, hoppas att den går igenom. Det är en av dem som jag provred. Ägarna hade inte sagt exakt pris innan vi provred, men den blev för dyr för oss. I fredags mailade dem igen och sa att vi kanske kunde komma överrens om priset ändå och nu har vi gjort det. Om den skulle gå igenom så kommer den troligtvis att komma upp torsdag den 8 mars. :D :D

/Jennie

Den här hänger nu på min vägg

Publicerad 2012-02-18 19:24:58 i Minettes inlägg


Tavlan hänger såklart rakt, jag råkade fota snett bara.

Jag fick en canvastavla av mamma innan jul men det var först idag som den fick komma upp på väggen. Innan har den stått på min byrå lutad mot väggen.

/Minette

Fullt upp!

Publicerad 2012-02-18 01:38:41 i Jennies inlägg

Tänkte uppdatera er lite om vilka hästar jag rider för tillfället. Har inte skrivit så mycket om det förut. Jag vet inte riktigt varför, har nog inte orkat. Just nu har jag fullt upp och får rida många olika hästar, vilket är jätteroligt. :)

Jag har ridit en D-ponny som heter Carl i några veckor. Han står i ett stall ca 15 minuters skrittväg ifrån Surf. På måndagar och onsdagar har jag ridit honom. På måndagar brukar jag rida i ridhuset och på onsdagar brukar jag rida ut.

Förra söndagen fick jag prova rida Rebeccas Perssons C-ponny Chaplin. Han var rolig att rida. Ska eventuellt rida honom någon dag nästa vecka också.

I Onsdags när vi hade friluftsdag frågade Rebecka om jag kunde rida en ridskolehäst som heter Final. Han har nyss kommit till Surf och är lite pigg på lektionerna. Rebecca ville därför att jag ska rida honom dem dagar jag hinner innan ridskolan, så han får springa av sig lite. Jag red honom idag, i onsdags och i torsdags. Ska rida honom onsdag, torsdag och fredag nästa vecka också.

I Helgen ska jag ta hand om Anna för första gången. Jag red henne i torsdags och hon var verkligen jätte trevlig! Anna är Sarahs nya häst. Hon heter egentligen Coreana, men kallas för Anna. Hon är 6 år och har väldigt härligt steg.

Nästa helg är det Göteborg horse show. Matilda ska dit och då ska jag ta hand om Maranello. Imorgon ska jag rida honom för Matilda, så hon kan ge mig lite tips.

På Måndag ska jag rida en C-ponny som heter Fire fox. Hans ägare har tillsammans med en annan familj hyrt Surfs kallstall ett tag framöver. Han är till salu och dem har ingen ryttare till honom just nu, så då ska jag kanske börja rida honom. Det blir roligt!


Bild på Matilda och Maranello

/Jennie

Ridsportgalan 2011

Publicerad 2012-02-15 20:11:47 i Jennies inlägg

I lördags var jag på Västerbottens Ridsportgala. Jag har aldrig varit på en sådan gala förut. Svenska ridsportförbundet firade hudraårsjubileum, så det var extra många priser. Det var många surfare där och Surf var nominerad i många av kategorierna. Två av dem vann vi. Camilla Ålander blev årets ridlärare och Ungdomssektionen vann årets engagemang! Rebecca Persson blev championatsvinnare i dressyr för C-ponnyer. Det var förrätt, buffé och efterrätt. Havrepappa var där och underhöll och ett band var där och spelade. :)

/Jennie

Bett

Publicerad 2012-02-15 16:58:07 i Minettes inlägg


Svar: Nej, jag rider inte alltid på pelham. Jag rider alltid med pelham på hoppträningarna och kanske en gång utöver det om jag rider ute och ska galoppera mycket. Alla andra dagar i veckan rider jag på tredelat eggbett eller hackamore. :)

/Minette

Glad alla ♥ dag

Publicerad 2012-02-14 23:15:58 i Minettes inlägg

Hoppas alla har haft en trevlig alla hjärtans dag. Jag har då ätit både gele- och chokladhjärtan dagen till ära.


Ikväll har jag hopptränat, första gången på ett par veckor. Mer om det kommer imorgon. Nu ska jag krypa ner i sängen och se ett avsnitt av One Tree Hill innan jag somnar.

/Minette

Friluftsdag

Publicerad 2012-02-14 22:03:00 i Minettes inlägg

Imorgon har vi friluftsdag på skolan. Jag, Jennie och Linnea ska vara på Surf hela dagen.


Vi ska få låna en ponny från ridskolan till Linnea så vi kan rida ut tilsammans. Det kommer bli riktigt roligt! :)

/Minette

Fortsatt ponnyletande

Publicerad 2012-02-12 12:38:29 i Jennies inlägg

Det blev inget med ponnyn som vi la bud på, så nu fortsätter letandet. Vi ska nog vänta och göra en till provridningsresa senare. Min andra favorit var ganska bra, men det känns bättre att vänta och hitta någon som jag verkligen vill ha än att bara köpa en för att. Men vi får se, det kanske blir den tillslut. Man vet ju aldrig.
Jag har kollat igenom hela hästnet på dressyr d-ponnyer säkert 15 gånger. Det finns inte så jätte många bra i det priset vi har tänkt oss. Eller så är det bara jag som har för höga krav.. Jag hoppas att det dyker upp någon snart för jag är less på livet utan häst. :(

/Jennie

Äntligen säger jag bara

Publicerad 2012-02-06 20:56:02 i Minettes inlägg

Idag kom hovslagaren så Rindi har äntligen skor på alla fyra hovar! Så nu kan jag börja rida igen efter två lugna veckor. Har endast ridit två gånger efter att hon tappade skon. Resten av dagarna har hon vilat, gått på promenader och tränat lite NH i ridhuset.



/Minette

Bilder på hästarna

Publicerad 2012-02-03 19:32:49 i Bilder

Här har ni en bild på varje häst. Pappa failade dock lite på en häst. Han fick inte med hästen när han filmade, utan bara väggen och taket. Därför är det bara 6 hästar på bild. ;)

/Jennie

Provridningarna

Publicerad 2012-02-03 19:24:41 i Jennies inlägg

Jag har varit och provridit många fina ponnyer. Fyra av dem skulle jag kunna tänka mig att ha. Jag har två favoriter, men dem är också lite för dyra.. Vi har lagt ett bud på en av dem, men har inte fått svar än. Dock tvivlar jag på att dem kommer att acceptera det, men hoppas kan man ju alltid. Vi får se hur det blir helt enkelt. Jag hoppas att dem svarar snart och att den häst jag köper går igenom besiktningen snabbt, för jag vill ha en häst NU! Har inga bilder men jag kan fixa en printscreen på vare häst från filmerna senare. :)

/Jennie

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela