surfryttarna

Magic Blue Raya ← Rindis lillasyster

Publicerad 2012-11-05 21:09:00 i Minettes inlägg

Visste ni att Rindi har en lillasyster? Hon heter Magic Blue Raya och är ett c-ponny sto född 2005. Raya är efter Möllegårdens Marco Polo och har samma mamma som Rindi, Fredriksbergs Ran. Raya ägs av en tjej som heter Evelina Björk. Evelina rider in och utbildar ponnyer till försäljning.
 
Följande text är tagen från ägarens blogg

"Raya är ett c-ponny sto f. 2005 som har varit här på gården längst (ca 4 månader nu). När hon kom hit var hon inte alls mycket hanterad, bara vardagligt såsom ledd i grimma osv. Så henne var det att börja om helt från scratch. Jag red in henne ganska fort då hon är ganska cool i huvudet. Täckes biten och allt annat som prasslar och skramlar har tagit längre tid med då hon är väldigt ljudkänslig. 

Jag har här hemma löshoppat henne på gräs upp till 1.20 och hoppat henne uppsuttet ca 80 cm. Hon har mycket motor och tycker att det mesta är kul! Raya kommer bli en riktigt fin tävlingsponny med rätt matchning, då hon har ganska mycket i huvudet så kräver hon en ryttare med lite is i magen. Tror verkligen att hon kommer kunna gå hur långt som helst. Hon kommer snart att säljas."

Raya är alltså till salu och som mamma sa, hade vi haft råd att ha två hästar skulle vi helt klart ha varit intresserade av Raya. Av vad jag har sett på bilder och filmer tycker jag att det ser ut att vara en riktigt fin ponny!

Ni hittar Evelinas blogg här. :)

/Minette

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2012-11-06 09:14:34

Jag såg Raya i en film på Evelinas blogg där hon hoppade. Så himla fin!

Postat av: johanna

Publicerad 2012-11-06 10:42:07

Åh hon är ju lillasyster till Gucci också! Han är ju efter Marco Polo!^^

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela